Direct inschrijven!

Zomervakantie

Zeilkamp, surfkamp, jeugdkamp, ja hoor, we zijn het allemaal!

Bij ons op de zeilschool ga je een gave tijd tegemoet. Je leert op een professionele manier varen met de modernste materialen. Maar minstens zo belangrijk is de fun. Kicken als jij je boot door de golven stuurt of op de plank over de plas vliegt! Genieten in de zon, zwemmend in het meer en lol maken met al je (nieuwe) vrienden.

’s Ochtends na het ontbijt (thuis of bij ons) lekker het water op en lol maken, tussen de middag lekker lunchen op de zeilschool en na een hele dag varen ’s avonds tijd om te relaxen. Je kunt op de zeilschool blijven eten en meedoen met de avondspelletjes (extern-plus) en als je dat wilt ook blijven slapen (intern). Ga je liever na het varen naar huis, dat kan natuurlijk ook (extern). Je kunt dus helemaal zelf je vakantie samenstellen!

Of je nou wilt zeilen of surfen, bij ons kan het allemaal! We hebben verschillende typen boten en planken, er is altijd wel iets wat bij jou past.

Kortom “één vette vakantie!!”

Lees snel verder door op één van de knoppen hiernaast te klikken of kijk bekijk de video om een impressie van de week te krijgen.