HULU: Het nieuwe windsurf ponton

Presenting: HULU

Het nieuw windsurf ponton

Een groot probleem waar de windsurfers tegen aanliepen is dat zij redelijk beperkt waren qua vaargebied. De afgelopen jaren waren wij al druk opzoek naar een oplossing maar die bood zich niet aan. Tot dat we afgelopen jaar werden gewezen op de pontons van easyfloat. Deze pontons zijn erg licht en liggen laag bij het water waardoor het voor de cursisten erg makkelijk is om op het ponton te klimmen en hun surfspullen erop te leggen. Met de mogelijkheid om een motor achter het ponton te zetten kan er overal naar toe gevaren worden.

Het voordeel van een ponton voor de windsurfers is dat zij nu makkelijk naar een andere locatie kunnen gaan als de windrichting niet gunstig is. Bijvoorbeeld met de beginners naar een rustig gebied als de wind naar de zeilschool toe staat of juist met de vergevorderde cursisten naar een gebied met veel wind. Wij hopen dat dit het windsurfen wat toegankelijker en ook een stuk uitdagender weer kan maken!