Windfoiling

Next level windsurfen

Het windfoilen wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet verwonderlijk. Op hoge snelheid boven het water “vliegen”, wie wil dat nou niet? Vanaf deze zomer gaan wij daarom ook windfoil lessen geven aan cursisten en in het naseizoen ook aan volwassenen!

Het grootste voordeel van de windfoil is met name dat bij weinig wind al snel hoge snelheden bereikt kunnen worden.  Door zijn relatief hoge snelheid creëert een windfoil meer ‘vaarwind’ dan een gewone surfplank met weinig wind. Hierdoor heb je als foiler al snel veel meer druk in je zeil dan bij gewoon windsurfen. Dat maakt dat windfoilen met veel minder wind al aantrekkelijker is om te doen én om naar te kijken. Een goede impressie van het windfoilen is hier te zien

Om je in te kunnen schrijven moet je in principe in je bezig zijn van je CWO III windsurfen of in overleg als je voldoende ervaring hebt. Dus wil jij ook “vliegen” boven het water? Schrijf je dan snel in!