Aangesloten bij VZR Garant

Sinds dit jaar is Zeilschool Zuidlaardermeer aangesloten bij VZR Garant om aan zijn wettelijke verplichtingen met betrekking tot pakket reizen te voldoen. Wat houdt dit precies in?

VZR Garant:
“De organisatie waarbij u uw pakketreis boekt zorgt ervoor dat uw reis gedekt is door de garantieregeling van VZR Garant. Dit doet hij door deel te nemen aan VZR Garant en jaarlijks een vaste, lage premie te betalen voor deze collectieve garantieregeling. Hiermee krijgt u als reiziger de bescherming waar u recht op heeft. Kan uw organisator vervolgens door financieel onvermogen niet meer aan zijn verplichtingen voldoen? Dan krijgt u uw vooruitbetaalde gelden terug of doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u alsnog van uw reis kunt genieten. “

Kortom voortaan ben je bij ons gedekt door de garantieregeling. Dit geldt niet alleen voor de zogenaamde “pakketreizen” maar voor alle geboekte zeilkampen en lessen. Mocht de zeilschool in financieel onvermogen raken dan ben je in ieder geval verzekerd dat je het geld terugkrijgt of een vervangend aanbod krijgt!

Voor meer informatie kan je terecht op: https://vzr-garant.nl/reizigers