Meiweek

Meiweek

Nog iets meer dan anderhalf maand te gaan en dan gaat de Meiweek alweer van start! Ideaal voor alle watersporters die niet kunnen wachten om te gaan zeilen of surfen. Dit jaar is er ook weer de mogelijkheid om intern te verblijven! De zeil en surfweek is dit jaar van 27 april tot 01 mei.

Hoe ziet de meiweek eruit?

De week begint op de maandag ochtend en eindigt op de vrijdag middag, je kunt kiezen uit een interne, extern-plus of externe week! Elke dag vroeg opstaan want je moet om 9.00 uur klaar staan om te gaan zeilen en surfen. Na wat voorbesprekingen en het “in de pakken hijsen” ga je het water op waar je een dag vol wind, water en fun te wachten staat.

Natuurlijk gaat er geen dag voorbij zonder eten! Bij het ontbijt en de lunch lekker vers brood van de warme bakker en wat lekkers als soep of knakworstjes. Het avondeten wordt verzorgt door onze “Chef” kok die van elke maaltijd weer een verrassing maakt.

Op vrijdagmiddag kun je aan je ouders, vrienden en vriendinnen laten zien wat je deze week geleerd hebt en zullen er stoere foto’s gemaakt kunnen worden.

Bezetting & prijs

De prijzen en bezeting voor de Meiweek kan je vinden via de deze link