Meiweek, Waterkidsclub en corona

Meiweek, Waterkidsclub en corona

Nu er stabilisatie lijkt te komen in de coronacrisis en vanuit de overheid ook steeds duidelijkere signalen naar buiten komen hoe de toekomst eruit komt te zien is het voor ons als zeilschool nu ook (deels) mogelijk om weer naar voren te kijken.

Wij verwachten dat we na 28 april weer in beperkte mate kunnen opstarten. Hierbij wel rekening mee houdend dat de 1.5 meter regel blijft staan en dat groepsvorming nog steeds in bepaalde mate verboden is (denk aan grotere groepen dan 5 of 10). Vanuit dit uitgangspunt zou het wel mogelijk zijn om weer beperkt lessen te gaan geven na 28 april. Maatregelen die wij kunnen nemen zijn bijvoorbeeld; groepen die op verschillende tijdstippen starten, groepen beperken in grote, geen ouders/verzorgers op het terrein, onze tweemans boten inzetten voor eenmans zeilen en/of een vaste bootsamenstelling hanteren.

Voor de Meiweek is de datum 28 April wel lastig maar hier hebben we voor de optie gekozen de Meiweek 2 dagen op te schuiven. Dus deze zal starten op woensdag 29 April en eindigt op zondag 3 Mei. Wij verwachten dat de interne en extern-plus week helaas niet door kan gaan.

Om hier vorm aan te kunnen gaan geven en op voor te bereiden is het voor ons wel belangrijk dat we weten hoeveel cursisten we kunnen verwachten. Wij snappen dat het onzeker blijft of het daadwerkelijk doorgaat daarom is het voor de Meivakantie en Waterkidsclub niet nodig om een aanbetaling te doen bij nieuwe inschrijvingen totdat het zeker is of het door kan gaan. Dus als de kinderen straks weer lekker het water op willen in de Meiweek of tijdens de waterkidsclub geef ze dan snel op!

Als laatste wensen wij iedereen veel sterkte in deze tijd!