We gaan weer open!

We gaan weer open!

Nu het bekend is hoe de komende maand eruit komt te zien voor Nederland kunnen wij als zeilschool grotendeels weer onze jeugdactiviteiten oppakken. De behoefte om lekker te gaan sporten en leuke activiteiten te ondernemen begint toch erg te kriebelen bij velen.

Vanaf 29 april mag er weer gesport worden, wat betekent dat de meiweek door kan gaan. Heeft u uw kind(eren) nog niet aangemeld? Wees er snel bij want er zijn nog maar 5 plekken beschikbaar (4 plekken voor de optimisten en 1 plek voor de zwaardboot)! Daarnaast gaan we nog een tweede Meiweek organiseren. Deze vindt plaats van 4 mei t/m 8 mei.

Ook gaat natuurlijk de waterkidsclub door waar je elke zaterdag of zondagmiddag in mei en juni lekker het water op gaat. Meer informatie over de waterkidsclub kunt u hier terug vinden.

De basisscholen zijn nu druk bezig het uitwerken van hun roosters afhankelijk van wat hier precies uitkomt zullen we mogelijk in de maand Mei ook doordeweeks overdag en s’avonds lessen gaan aanbieden. Dit zodat de cursisten lekker buiten bezig kunnen zijn en hier de ouders mee kunnen ontlasten. Wij houden u op de hoogte als hier meer bekend over is!

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat om weer activiteiten te kunnen ondernemen wij ons houden aan zeer strikte protocollen die zijn opgesteld door HISWA-RECRON in samenwerking met de overheid. Deze zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt worden.

Mocht u nog andere kinderen weten die het ook leuk zouden vinden om te gaan zeilen of surfen stuur ze dit bericht dan door!

Inschrijven kan via onze inschrijfpagina