Update corona

Update Zeilschool Zuidlaardermeer

De eerste meiweek is weer ten einde en dat betekend dat de rest van het seizoen er weer aankomt. Het blijft voor iedereen een onzekere tijd en met dit bericht willen wij u wat meer informatie geven hoe de komende tijd eruit komt te zien. Om alles op een veilige en verantwoordelijke manier te laten verlopen hanteren wij protocollen die zijn afgestemd op de landelijke en lokale richtlijnen. De laatste versie en overige informatie kunt u op deze pagina vinden.

Verder vindt u de meest relevante informatie over de Waterkidsclub, Zomerweken en hoe wij omgaan met annuleringen in dit bericht

Wij hebben weer veel zin in dit seizoen en hopen de cursisten weer snel te kunnen zien!

Waterkidsclub

Wil jij ook na een week school en huiswerk lekker op het water zitten? Meld je dan snel aan voor de waterkidsclub! De club begint weer aankomend weekend en er zijn nog enkele plekjes vrij. Wees er snel bij want voor de zondag opticlub zijn er nog maar 2 plekjes vrij en de andere disciplines lopen ook al snel vol!

Dit jaar zal de waterkidsclub in de middag plaatsvinden van ongeveer 13:00 tot 16:30. (Tijden varieeren iets in verband met de spreiding van de groepen)

De data voor dit jaar zijn

Voor de zomer: 

 • 09 of 10 mei
 • 16 of 17 mei
 • 6 of 7 juni
 • 13 of 14 juni
 • 20 of 21 juni
 • 27 of 28 juni

Na de zomer:

 • 29 of 30 augustus
 • 05 of 06 september
 • 12 of 13 september
 • 19 of 20 september
 • 26 of 27 september

Dus zin om lekker te gaan zeilen of surfen? Meld je dan snel aan via deze link!

Zomervakantie

De zomerweken beginnen alweer over 2 maanden en we zijn druk bezig met de voorbereidingen om het op een goede, veilige en verantwoorde manier door te laten gaan. De ervaringen die we hebben opgedaan tijdens de Meiweek dragen hier ook goed bij aan. Het blijft nog erg lastig in te schatten wat er allemaal wel en niet mag tijdens de zomerweken maar vooralsnog verwachten wij dat we (met bepaalde maatregelen) een normaal seizoen kunnen draaien. We verwachten geen beperkingen voor de externe weken (we hebben net een succesvolle en grote meiweek achter de rug) maar mogelijk dat er voor de interne werken wel beperkingen gelden qua capaciteit.

Dit betekent het volgende:
– Wanneer de interne capaciteit beperkt wordt geldt in principe de volgorde van aanmelding. Mogelijk dat we cursisten uit de buurt wel de vraag voorleggen of zij ruimte kunnen maken voor cursisten die van ver moeten komen en geen andere mogelijkheden hebben in de buurt.
– Bij het niet doorgaan van de interne week zal deze worden omgezet naar een externe week als dit mogelijk is.
– U kunt het volledige bedrag via IDEAL betalen, bij omzetting krijgt u het verschil teruggestort.
– Voor als u in twee termijnen wilt betalen geldt voor alle weken dat de aanbetaling € 200 bedraagt en het restbedrag voor aanvang van de week moet worden betaald. 
– Wanneer onverhoopt de week toch niet doorgaat kunt u verderop lezen hoe wij hier mee omgaan.

Dus als u weet welke week de kinderen willen komen geef ze dan snel op!

Annuleringsverzekering en vouchers

Afgelopen week kwamen er verschillende vragen binnen over onze annuleringsverzekering, vouchers en hoe wij omgaan als de week niet doorgaat. Hieronder een toelichting 

Annuleringsverzekering
Deze is specifiek bedoeld voor als de kinderen door persoonlijke omstandigheden zijn verhinderd of de week niet kunnen afmaken. Hierbij kunt u denken aan onverhoopt ziek worden of bijvoorbeeld een direct familielid wat net voor of tijdens de week komt te overlijden. 

Niet doorgaan van de week
Als een week niet door kan gaan, zullen wij zolang dit niet de gezondheid van het bedrijf schaadt u het volledige bedrag terugbetalen. Wanneer dit niet mogelijk is zullen wij overgaan op vouchers die u dan op een later moment kunt inzetten. Hiervoor geldt bij ons dat zij gedurende 3 kalenderjaren geldig zijn en dat u niet hoeft bij te betalen bij mogelijke prijsverhogingen. Onze vouchers zijn gedekt door het garantiefonds VZR.