Herfstweek

Herfstweek

Over anderhalve maand is het alweer zover, de Herfstweek! Wil jij nog de laatste puntjes van je diploma halen, alvast bezig gaan met het volgende niveau, gewoon lekker hard willen varen of om al te gaan trainen voor CWO IV (instructeursniveau)? Dan is de herfstweek echt wat voor jou! Je kan intern, extern-plus of extern en de week loopt van maandag ochtend tot en met vrijdag middag.

De herfstweek voor het Noorden zal hoe dan ook doorgaan maar dit jaar, bij voldoende animo, hebben wij ook voor de regio Midden/Zuid een herfstweek!

Natuurlijk snappen we dat de situatie omtrent Corona enige onzekerheid geeft of de herfstweek door mag gaan. Daarom hoeft u pas twee weken van te voren het cursus geld te betalen en mocht de week dan toch onverhoopt niet meer door kunnen gaan krijgt u gewoon het geld weer terug. Mocht je graag naar de herfstweek willen komen geef je dan zo snel mogelijk op! Voor ons is dit belangrijk zodat wij hier goed op kunnen plannen, want we verwachten dat het erg druk gaat worden!

Inschrijven kan je doen via deze link doen