Windfoiling

Wil jij ook Next Gen windsurfen? Nieuw dit jaar is dat we voor de vergevorderde cursisten ook windfoiling aanbieden. Bij windfoiling "vlieg" je boven het water en krijg je het ultieme vrijheidsgevoel! Het leuke aan windfoiling is dat je ook geen harde wind nodig hebt en met een beetje wind al het meer over kan knallen. Wil jij je graag hiervoor opgeven? Dat kan als jij je CWO 3 hebt of in overleg als je over voldoende ervaring beschikt.

Tijdens de zomervakantie worden er foillessen gegeven aan cursisten van de zomerweken maar in het naseizoen zal er ook de mogelijkheid zijn voor volwassenen om foil les te nemen. Wij beschikken over 2 foil sets dus de wees er op tijd bij! Check hieronder voor een impressie van windofoilen!

Nu inschrijven
Image

De meiweek

Image
De zon schijnt en er staat een mooie bries, het watersport-gevoel begint te kriebelen… Je wilt weer over het meer razen.

Voor alle ‘die-hards’ die elk moment op het water willen zijn en die de zomervakantie nog veel te ver weg vinden, hebben wij een spetterende zeilweek in de meivakantie. Koud? Welnee! Gehuld in een goed zeilpak of één van onze surfpakken merk je daar helemaal niks van!

Elke dag vroeg opstaan want je moet om 9.00 uur op de zeilschool zijn. Na wat voorbesprekingen en het “in de pakken hijsen” ga je het water op waar je een dag vol wind, water en fun te wachten staat.

Natuurlijk gaat er geen dag voorbij zonder eten! Tussen de middag een lekkere lunch met vers brood van de warme bakker en wat lekkers als soep of knakworstjes. De lunch eten we op de zeilschool of ergens rond het meer, tijdens een picknick. Na de afwas heb je even tijd voor jezelf, maar om half twee gaan we er weer tegenaan. Om 17.00 uur is het einde van de dag. Reken maar dat je thuis een boel te vertellen hebt.

Op zaterdagochtend kun je aan je ouders, vrienden en vriendinnen laten zien wat je deze week geleerd hebt en zullen er stoere foto’s gemaakt kunnen worden.